Brioșe rapide cu ce ai prin prin frigider – Rețetă gustoasă de brioșe aperitiv

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 100 g cașcaval
  • 200 ml smântână
  • 3 ouă
  • 1 linguriță praf de copt
  • 100 g unt
  • 100 g șuncă
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare:

1. Pentru început, turnăm făina într-un bol. Adăugăm untul, ouăle, smântâna, cașcavalul dat prin răzătoare și amestecăm foarte bine până la omogenizare.

2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem șunca cubulețe. O adăugăm în aluat pe urmă condimentăm întreaga compoziție cu sare și piper. Amestecăm bine până când obținem un aluat moale și omogen.

3. Turnăm aluatul obținut într-o formă specială pentru brioșe.

Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.

Să le savurați cu poftă! Poftă bună!