Cel mai fin și delicat chec pe care l-am gustat recent – Pernuțe moi cu ciocolată și brânză dulce

Ingrediente pentru aluatul de ciocolată:

  • 250 g făină
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 3-4 ouă
  • 150 g zahăr
  • 20 g pudră de cacao
  • 5 g praf de copt

Ingrediente aluatul din brânză:

  • 350 g brânză dulce de vaci
  • 30 g amidon
  • 60 g zahăr
  • 1/2 linguriță zahăr vanilat
  • 1 ou

Mod de preparare:

1. Într-un bol, cernem făina. Adăugăm pudra de cacao și praful de copt.

2. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm zahărul, uleiul, laptele, compoziția de făină și amestecăm foarte bine.

3. Cu ajutorul unui blender, amestecăm toate ingredientele pentru blatul din brânză de vaci.
Turnăm aluatul obținut într-o pungă de patiserie.

4. Pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, turnăm aluatul de cacao. Pe deasupra, modelăm fâșii din aluatul cu brânză de vaci. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 35 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.