Gustare-aperitiv din aluat foietaj – O bunătate ce dispare imediat din farfurii

Ingrediente:

  • 500 g aluat de foietaj
  • 150 g șuncă
  • 150 g cașcaval
  • 100 g porumb dulce
  • ketchup
  • 1 ou
    • Mod de preparare:

      1. Dăm cașcavalul prin răzătoarea mare. Procedăm la fel și cu șunca.

      2. Întindem aluatul de foietaj și îl tapetăm cu ketchup.

      3. Repartizăm uniform șunca.

      4. Adăugăm boabele de porumb.

      5. La final, adăugăm cașcavalul.

      6. Cu ajutorul mâinilor, formăm o ruladă.

      7. Tăiem rulada felii de 2 cm.

      8. Așezăm rulourile pe o tavă tapetată cu ulei. Ungem fiecare rulou cu un ou bătut.

      9. Coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 20 de minute.