Nici nu vă dați seama cum dispar de pe masă – Gustare-aperitiv din carne tocată de pui și ciuperci

Ingrediente:

  • 400 g carne tocată de pui
  • 6 ouă
  • ciuperci champignon
  • 6 linguri lapte
  • 1 lingură maioneză
  • sare
  • piper negru
  • condimente
  • ulei

Mod de preparare:

1. Într-un bol, batem un ou. Adăugăm o lingură de lapte, sarea și amestecăm bine.

2. Turnăm omleta într-o tigaie încinsă cu ulei. Procedăm la fel și cu celelalte ouă.

3. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ciupercile tăiate mărunt. Condimentăm cu sare, piper.

4. Tapetăm clătitele pregătite anterior, cu 2-3 linguri de carne tocată. Pe deasupra, adăugăm ciupercile și maioneza. Cu ajutorul mâinilor, formăm rulouri.

5. Așezăm rulourile pe o tavă de copt tapetată cu ulei. Le tapetăm cu maioneză, cașcaval dat prin răzătoare și coacem la temperatura de 200 de grade, până când sunt gata.

Poftă bună!