Ingrediente pentru pandișpan:

  • 5 ouă
  • 125 g zahăr
  • 125 g făină
  • 1 lingură cacao

Ingrediente pentru cremă:

  • 200 ml lapte
  • 200 g unt
  • 50 g cacao
  • 10 ml ulei

Ingrediente pentru sirop:

  • 75 g zahăr
  • 75 ml apă
  • 20 ml coniac

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle spumă. Adăugăm zahărul și amestecăm foarte bine. Treptat, adăugăm făina și pudra de cacao. Amestecăm bine, până la omogenizare.

2. Turnăm aluatul într-o tavă și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.

3. După ce s-a copt, tăiem blatul 3 părți egale. Însiropăm fiecare strat.

4. Într-un bol, amestecăm laptele, untul, pudra de cacao și uleiul. Tapetăm fiecare blat cu crema pregătită anterior și formăm tortul.