Rețetă ușoară și foarte gustoasă – Cartofi umpluți cu branză și ou

Ingrediente:

  • 5 cartofi mari
  • 50 g cașcaval
  • 100 g brânză de vacă
  • 5 ouă
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper
  • mărar

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem cartofii la fiert într-un vas cu apă. Cartofii nu trebuie să fie în totalitate fierți.

2. Tăiem cartofii în jumătate și le scoatem miezul.

3. Într-un bol, amestecăm bucățile de cartof rămase cu mărarul tăiat mărunt. Adăugăm sare, piper și umplem cartofii pregătiți anterior cu această umplutură.

4. Pe fiecare cartof, adăugăm câte o bucățică de unt, un ou și cașcaval dat prin răzătoare. Așezăm cartofii pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.