Tort delicat și ușor cu căpșuni – Rețetă fără coacere, plină de savoare

Ingrediente:

  • 300 g biscuiți
  • 500 ml smântână
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 lingură zahăr tos
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 500 g căpșuni
  • 5 g sare

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm și curățăm căpșunile. Păstrăm câteva penru decor.

2. Tăiem căpșunile și le amestecăm cu zahăr tos.

3. Cu ajutorul unui mixer, batem smântână frișcă. Treptat, adăugăm zahărul, sarea și zahărul vanilat.

4. Așezăm uniform un strat de bicuiți, pe o tavă de copt. Adăugăm o treime din cantitatea de căpșuni și tapetăm cu frișcă.

5. Așezăm un al 2-lea strat de biscuiți. Procedăm la fel până terminăm toat ingredientele. La final, decorăm cu frișca rămasă și căpșuni. Punem tortul în frigider pentru 3-4 ore.

Savurați cu drag! Poftă bună!